Duurzame energie

De meeste nieuwbouwwoningen zijn momenteel al bijna energieneutraal. Ook wordt er bij bestaande woningen steeds vaker gekozen voor het verduurzamen van de woning. Uiteraard kun je alles in één keer aanpakken, maar het is ook heel goed mogelijk om stap voor stap te verduurzamen. Martijn Kuik Installatietechniek helpt je graag bij het verduurzamen van je woning of bedrijfspand. Laat je dan ook adviseren op het gebied van zonnepanelen, LED-verlichting en andere duurzame installaties.

Welke diensten leveren wij

  • Zonnepanelen
  • LED-verlichting
  • Warmtepompen
  • Zonneboiliers
  • Laadpalen
Martijn Kuik Installatietechniek staat voor je klaar om de elektrotechnische installatie te leveren en installeren

Zonnepanelen

Steeds meer huishoudens, organisaties en bedrijven kiezen voor zonnepanelen. Ze produceren hun eigen groene stroom met behulp van zonnepanelen. Door zelf elektriciteit op te wekken bespaar je op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu. De prijzen van de zonnepanelen zijn de afgelopen jaren sterk gedaald. Binnen 6 tot 8 jaar kun je jouw installatie al terugverdienen en dat terwijl de installatie een gemiddelde levensduur heeft van 25 tot 30 jaar.
Martijn Kuik Installatietechniek levert en installeert complete zonnepaneel systemen. Dat betekent dat wij een compleet werkende en veilige installatie monteren en deze aansluiten aan de bestaande elektra-installatie. Je kunt dus direct gebruik maken van jouw nieuwe installatie.

LED-verlichting

Met LED-verlichting kun je veel energie besparen. Het is dan ook niet vreemd dat deze vorm van verlichting de laatste jaren sterk in opkomst is. Niet alleen zijn LED-lampen een stuk zuiniger, maar kennen ze ook een langere levensduur. LED-spots zijn ook prima dimbaar, wanneer je speciale LED-dimmers gebruikt. Zo beschik je altijd over het juiste licht voor je werkzaamheden. Wij helpen je graag met de installatie van LED-verlichting. Daarnaast kunnen we je uitstekend informeren op dit gebied.

Warmtepompen

Wil je jouw woning op een duurzame manier verwarmen tijdens koude dagen en op de warme dagen juist heerlijk koel houden? Laat je dan eens informeren over de mogelijkheden van de warmtepomp. Door de warmte aan de lucht te onttrekken en deze door te geven aan je verwarmingssysteem, kun je jouw woning op een duurzame manier verwarmen of koel houden. Vraag naar de mogelijkheden en laat je adviseren door Martijn Kuik Installatietechniek.

Zonneboilers

Wil je op een natuurvriendelijke manier je huis en drinkwater verwarmen? Dat kan met een zonneboiler. Via zonnecollectoren wordt het water verwarmd voor dagelijkse gebruik en verwarming. De boiler heeft zelfs in de winter, als de zon minder schijnt, voldoende warm water. Een milieuvriendelijk alternatief voor de verwarming van je woning en voordelig, omdat je verder geen stookkosten hebt.

Laadpalen

Elektrisch rijden is in opmars. Rijd jij al elektrisch of maken je medewerkers gebruik van een elektrische auto? Dan heb je uiteraard een laadpaal nodig. Martijn Kuik Installatietechniek zorgt ervoor dat jij, jouw medewerkers of het bezoek de auto voor de deur op kan laden met de installatie van een laadpaal. De laadpalen zijn leverbaar voor elk type elektrische auto's en met het vermogen dat bij jouw situatie past. Wij verzorgen de complete installatie, zodat je alleen nog maar de auto hoeft in te pluggen.