Water

Ben je op zoek naar een nieuwe Cv-ketel? Wil je vloerverwarming? Of wil je een waterontharder laten installeren? Martijn Kuik Installatietechniek helpt je graag. Bij de aanschaf van een nieuwe Cv-ketel heb je keuze uit onder andere een Hr-ketel of combiketel. Welke ketel voor jou en jouw situatie het meest geschikt is, hangt geheel af van de situatie. Wij informeren je graag. Ook voor vloerverwarming ben je bij ons aan het juiste adres. Geen radiatoren meer aan de muur, maar de woning heerlijk efficiënt en gelijkmatig verwarmd over een groot oppervlak. Ook wanneer je een nieuwe badkamer aan gaat leggen, helpen we je graag. Laat direct een waterontharder installeren, zodat je geen last meer hebt van kalkaanslag en jouw sanitair mooi stralend en streep loos blijft.

Welke diensten leveren wij

  • Cv-ketel: installatie en onderhoud
  • Vloerverwarming
  • Waterontharders
  • Sanitair
Voor de installatie van CV-ketels en de installatie van waterontharders ben je bij Martijn Kuik Installatietechniek aan het juiste adres

Centrale verwarming

Martijn Kuik Installatietechniek is een deskundig installateur en dealer van Intergas. Intergas is een betrouwbaar merk dat Cv-ketels levert van uitstekende kwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor het verleggen of aanleggen van CV leidingen, het plaatsen of vervangen van Cv-ketels en het onderhoud en service. Bij centrale verwarming wordt het huis vanuit één centraal punt verwarmd door een op gas gestookte ketel. Deze ketel voorziet jou ook van warm water. Door de verwarming vanuit één punt te regelen is je huis warmer en bespaar je kosten.

Vloerverwarming

In plaats van radiatoren aan de muur, kun je er ook voor kiezen je woning te verwarmen met vloerverwarming. Dankzij de stralingsverwarming over een groot oppervlak (de vloer), worden de ruimtes in huis efficiënt en gelijkmatig verwarmd en is er minder stofcirculatie wat de kans op huisstofmijt verkleint. Martijn Kuik Installatietechniek vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn op het gebied van vloerverwarming, geeft je advies op basis van jouw wensen en installeert het vloerverwarmingssysteem bij jou thuis.

Waterontharders

Kalkaanslag is nummer één schoonmaak ergernis bij velen. Je blijft boenen, maar de hardnekkige aanslag laat zich maar moeizaam verwijderen. Daarnaast vermindert kalkaanslag de levensduur van verschillende water gebruikende apparaten, laat het vieze sporen achter in de badkamer en verliezen kranen hierdoor hun glans. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: een waterontharder. Met de installatie van een waterontharder, wordt het kalk uit het water verwijderd. Martijn Kuik Installatietechniek is een officiële dealer van Delta Waterontharders en zorgt ervoor dat dit apparaat op deskundige wijze bij jou geïnstalleerd wordt. Een waterontharder past altijd. Ze worden in de kelder, de kruipruimte, de meterkast of de waterput geplaatst en direct na de hoofdkraan aangesloten, zodat je door het hele huis kunt genieten van kalkvrij water.

Sanitair

Wil jij een nieuwe badkamer of keuken laten installeren? Dan helpt Martijn Kuik Installatietechniek je graag. Wij vervangen de keuken, de badkamer en het toilet en plaatsen en vervangen bijna alle merken kranen. Door direct te kiezen voor een waterontharder blijft jouw sanitair als nieuw.